A mobil szolgáltatók szeretnek nagyon kecsegtetőnek tűnő ajánlatokat tenni, ami egy átlagos felhasználót könnyen elcsábíthat.

A 90-es évek végén tapasztalhattuk, hogy a megszokott 30Ft -os percdíj helyett 15Ft -ot is ígértek. Csak azt felejtették el közölni, hogy onnantól nem másodperc alapú lesz az elszámolás, hanem perc alapú, így könnyen meglepődhettünk. A differencia a sok rövid hívás esetén volt szembetűnő, hiszen a 30mp -es hívás is egy percnek lett számlázva. Illetve, ha egy beszélgetés 2 perc 2 másodperc volt, akkor az a számlán már 3 percet jelentett.

A fenti csak egy példa, de érdemes tisztában lennünk azzal, hogy miért is fizetünk. Ezeknek az összességében tudunk segíteni. A díjazás rugalmas, a legtöbb esetben megéri.

Cégek részére szívesen vállalunk folyamatos flotta támogatást, hogy átbeszéljük, hogy milyen készüléket, díjcsomagot érdemes választani. Ezen túl időről-időre érdemes a részletes híváslistát átnézni, hogy változott-e a felhasználásunk, van-e kedvezőbb konstrukció akár a mostani szolgáltatónál is.